Za najboljši izkoristek prostora

Odpremo drsna vrata in stopimo v garderobno omaro

Mizarstvo Venge je pravi odgovor za vse, ki iščete elegantno oblikovane garderobne omare v kombinaciji s kakovostnimi materiali in strokovno vgradnjo. Predvsem je kolekcija namenjena vsem tistim, ki vas poleg praktičnosti zanima tudi unikaten dizajn in kvaliteta pohištva. Naj se v notranjosti omare skriva urejenost in lepota.

Police, predali, košare, izvlečne police, izvlečni obešalniki, vsi ti dodatki nam naredijo garderobni prostor praktičen in priročen za uporabo. Vse garderobne omare lahko dopolnite tudi s pohištvom po meri iz mizarstva Venge in si tako zagotovite oblikovan prostor v zaokroženo celoto.

Garderobne omare iz sistema UNO

Garderobne omare s sistemom Uno vam nudijo eleganten in hkrati klasičen dizajn, ki po svojem izgledu na prvi pogled spominja na italijanski dizajn, vendar kar je še pomembnejše za sistem je, da ima priznano nemško kvaliteto. Posebnost sistem so zelo kakovostni materiali iz katerih so sestavljena tako drsna vrata, okovje in vodila drsnih vrat, kot prav sleherni detajl.

Brezčasno eleganco mu nudi tudi poljubno prilagajanje notranjosti, brez potrebe po predhodni mreži. Tako je razporeditev lahko točno taka, kot si jo zamislite in želite vi. Elegantni predalniki in izvlečne police še dodatno zaokrožijo že tako dodelano celoto sistema Uno.

Garderobne omare iz sistema CORNICE

Tudi sistem Cornica ima svoje posebne značilnosti, ki vas bodo navdušile in prevzele. Elementi pri sistemu Cornica so lahko široki kar do dva metra. Možnost velikega razpona je bilo glavno vodilo pri oblikovanju in razvoju tega sistema.

Ta enkratna posebnost brez potrebnih vmesnih elementov, ki dajejo podporo ostalim sistemom, daje sistemu Cornica poleg funkcionalnosti in prilagodljivosti, tudi zelo specifični vizualni užitek. Sistem sta do popolnosti razvila oblikovalca Burkhard Heß in Gerhard Bernhold.Privoščite si eleganten, prilagodljiv sistem, oblikovan po vaši meri.

Imate vprašanje? Pišite nam

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi tristique nulla accumsan vulputate auctor. Integer enim nisi,.

    Izberite želeno ponudbo


    Če imate več datotek, predlagamo da datoteke stisnete v zip, rar ali 7z.