Za najboljši izkoristek prostora

Predelne stene po meri

Predelne stene z drsnimi vrati so idealna rešitev za vse, ki želite ustvariti videz odprtega prostora, vendar si kljub temu želite nekaj zasebnosti.
Mizarstvo Venge v Ljubljani izdeluje drsna vrata po meri, ki so odličen sestavni element predelne stene. Tovrstna drsna vrata se pogosto odpirajo in zapirajo, zato je kakovostno vodilo predpogoj za tekoče in neslišno premikanje.
Predelne stene so na voljo z različnimi polnili. Pri izbiri polnil je na voljo praktično neskončno različnih materialov in barvnih kombinacij. Pregradne stene so lahko lesene, v steklu, s fototapetami, ogledalom… možnosti je zares veliko.

So trenutki druženja in trenutki samote. So trenutki glasbe, plesa, pogovora in trenutki tišine. So trenutki razmišljanja in so trenutki akcije in delovanja. Vsak trenutek je v rokah vaše volje, izbire in odločitve. Optimalen izkoristek prostora je vprašanje, ki ga odlično naslavljajo pregradne stene. Sami se določite kako odprt prostor trenutno želite imate.

Polnila za pregradne stene

Pregradne stene so na voljo z različnimi polnili. Pri izbiri polnil je na voljo praktično neskončno različnih možnosti materialov in barvnih kombinacij. Pregradne stene so lahko lesene, v steklu, ki je lahko tudi potiskano, s fototapetami, ogledalom… možnosti je zares veliko. Lahko so opremljene z delilnimi letvami, ki vam omogočajo vgradnjo različnih materialov ali brez, kadar je polnilo enotno.

V razstavnem salonu podjetja Venge, na Opekarski 13 v Ljubljani si materiale za polnila pregradnih sten in drsnih vrat lahko tudi v živo ogledate in povprašate o trenutnih novostih.

Pregradne stene in lesena polnila

V kolikor za pregradne stene izberete lesena polnila dosežete občutno boljši videz. Noben drug material namreč ne izžareva toliko topline in udobja kakor les. Zunanjost drsnih vrat ali pregradnih sten ima lahko izgled različnih drevesnih vrst, in sicer lahko za polnilo uporabimo oplemeniteno iverno ploščo z melaminsko folijo ali polnilo furniramo, s čimer ohranimo karakter naravnega lesa. Na voljo je tudi široka paleta barv, tako da barve zlahka uskladimo z vašimi želenimi barvnimi kombinacijami.

Posebnost so perforirane lesne plošče Locatelli z različnimi vzorci in polnilo, narejeno iz različnih vzorcev bambusa. Težko da katerikoli material ali struktura površine ne bi bila primerna za uporabo v Raumplusovem sistemu. Enako popularna je tudi sodobna kombinacija kovine in lesa.

Pregradne stene s steklom ali ogledalom

Predvsem pri izdelavi pregradnih sten je pomemben material steklo. Izbirate lahko med različnimi stekli in ogledali. Stekla so lahko v mlečni ali mat izvedbi, lahko jih po želji tudi peskamo. Poleg klasičnih stekel, pa je na izbiro tudi široka paleta barvnih stekel.

Prav tako, kot pri steklih, je tudi pri ogledalih na voljo več različnih možnosti. Na voljo so vam klasična svetla ogledala, tonirana ali dimljena ogledala…klasična svetla ogledala, tonirana ali dimljena ogledala… Pri vseh steklih in ogledalih smo upoštevali tudi zelo pomemben dejavnik – varnost. Nekatera mlečna stekla so že originalno izdelana z varnostno folijo, ki preprečuje razbitje, druga stekla kalimo, na ogledala in barvna stekla, pa dodatno nanašamo vanostno folijo.

Pregradne stene s foto tapeto

Z materiali kot so tapete in fototapete lahko ustvarimo kakršen koli grafični vzorec po vaših željah. Na osnovno polnilo pregradnih sten ali drsnih vrat se nalepi grafični vzorec medtem ko je osnovno polnilo iverna plošča ali steklo.

Vzorec fototapete na stenah v katerem koli prostoru vašega doma se lahko nadaljuje tudi na drsnih vratih.  Prav tako lahko na drsnih vratih in pregradnih stenah v vašem poslovnem prostoru še dodatno  poudarite svojo blagovno znamko s pomočjo fototapete.

Pregradne stene in delilne letve

Delilne letve so pravzaprav aluminijasti profili. Vrata lahko delimo vertikalno ali horizontalno. Razmerja delitve so poljubna; lahko delimo na simetrične dele (tretjine, četrtine, petine,…) lahko vrata delimo čisto poljubno, po vaših željah ali sledimo že obstoječim linijam v vašem stanovanju.

Delilne letve so lahko samo dekorativnega pomena, da razbijejo monotonost vrat, lahko pa dodatno ojačijo vrata. Nujne so tudi, kadar kombiniramo različne materiale, saj so v obliki H-profila, kar pomeni, da se lahko z vsake strani vstavi različen material.

Imate vprašanje? Pišite nam

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi tristique nulla accumsan vulputate auctor. Integer enim nisi,.

    Izberite želeno ponudbo


    Če imate več datotek, predlagamo da datoteke stisnete v zip, rar ali 7z.