Za najboljši izkoristek prostora

Drsna vrata po meri

Drsna vrata po meri postajajo vse bolj priljubljena izbira pri vseh, ki opremljajo ali prenavljajo stanovanje. Razloge za njihovo priljubljenost gre iskati v dejstvu, da nam omogočajo velik prihranek prostora, kar bodo cenili predvsem lastniki manjših stanovanj. Seveda ne gre pri tem zanemariti dejstva, da so drsna vrata po meri tudi izredno privlačna na pogled.

Mizarstvo Venge drsna vrata

Mizarstvo Venge vam želi ponuditi kar največ svobode pri izdelavi drsnih vrat po meri, zato vam puščamo proste roke pri izbiri barv, materialov, ročajev, vodil za drsna vrata in različnih dekorativnih ter uporabnih dodatkov. Drsna vrata po meri se lahko vgradijo v številne elemente – od garderobnih sob, pregradnih sten z drsnimi vrati, vetrobranov, prehodnih vrat, zasteklitev prostora, poševnih sten pa vse do vgradnih omar in drugega pohištva po meri.

Mizarstvo Venge je uradni zastopnik nemškega proizvajalca Raumplus, ki izdeluje visokokakovostna vodila za drsna vrata. Izbirate lahko med talnimi, stropnimi ali kombinacijo stropnih in talnih vodil za drsna vrata. Na odločitev, katera vodila za drsna vrata bodo najbolj primerna, vpliva vrsta tal, širina vrat, teža vrat, stropna konstrukcija, itd.. V primeru dilem vam z veseljem priskočimo na pomoč.

Imate vprašanje? Pišite nam

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi tristique nulla accumsan vulputate auctor. Integer enim nisi,.

    Izberite želeno ponudbo


    Če imate več datotek, predlagamo da datoteke stisnete v zip, rar ali 7z.