Za najboljši izkoristek prostora

Spalnice in otroške sobe

Spalnice in otroške sobe morajo biti dobro načrtovane, saj je le tako lahko zagotovljen dober spanec.  Ko praktičnost postne vsakdanji izziv, takrat lahko izkoristite prednosti Raumplus sistemov in tako v majhnih kot v velikih spalnicah popolnoma izkoristite dani prostor.

V spalnicah so zelo aktualne vgradne omare, ki se popolnoma prilagodijo vašemu prostoru.  Vgradne omare so lahko postavljene med dvema stenama in v celoti segajo od tal do stropa. Taka vgradnja je elegantna in enotna, a kar je najpomembnejše omogoča veliko shranjevalnega prostora.

Inovativni detajli, zanimivi in raznoliki materiali ter barve, garderobno dvigalo, izvlečni obešalnik za hlače, izvlečne police za srajce, obešalnik za kravate, predali s tihim zapiranje in osvetljena garderoba, dodajajo novo doživetje in praktičnost vsakodnevnemu opravilu. Naši sistemi vključujejo tudi učinkovite rešitve za kotne omare in nagnjene strope. Vedno bolj pa so moderne tudi garderobne omare, v katere lahko iz svoje spalnice kar vstopite. Poleg omar naši mizarji izdelajo tudi posteljo, nočno omarico in komodo, ki bodo oblikovane popolnoma v skladu z vašimi željami.

Imate vprašanje? Pišite nam

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi tristique nulla accumsan vulputate auctor. Integer enim nisi,.

    Izberite želeno ponudbo


    Če imate več datotek, predlagamo da datoteke stisnete v zip, rar ali 7z.