Za najboljši izkoristek prostora

Dnevne sobe po meri

Dnevne sobe po meri vam nudijo veliko več možnosti za oblikovanje prostora ter razporeditev in uporabnost posameznih elementov v prostoru.
Ustvarite si prijeten dnevni prostor, ki vas bo vedno znova razvajal in sprostil, ki bo prijeten za vse družinske člane in prijatelje. Naredite nekaj zase, ustvarite si svoj pravi dom.

Kar predstavljajte si…drsna vrata, ki ločijo jedilnico z dnevnim prostorom in jih lahko zaprete kadar potrebujete svoj miren kotiček ali odprete, kadar se pri vas doma zbere večja družba in potrebujete večji prostor za druženje in zabavo. Lahko se za drsnimi vrati skriva tudi omara in že lahko sežete po dobri knjigi brez da bi kogarkoli morali prositi, da se premakne, saj za odpiranje omare potrebujete zelo malo prostora. Veliko je prednosti in pozitivnih argumentov, zakaj se je smotrno odločiti za oblikovanje dnevnega prostora. Ko je v vašem prostoru izdelano pohištvo po meri, si lahko sami prilagodite in oblikujete svoj prostor glede na trenutne potrebe. Zakaj bi se vi prilagajali prostoru, če se prostor lahko nenehno prilagaja vam?

Dom lahko dopolnite tako z zabavnim sistemom ali ustvarite svojevrsten nov in prestižen izgled. Tako občutite svoje osebno okolje, toplino in domačnost, ki vam jo lahko nudi dnevni prostor.

V dnevnih sobah pogosto zasledimo zasebne zbirke knjig. Predstavite svojo očem obiskovalcev in jo hkrati zaščitite z elegantnimi steklenimi drsnimi vrati. Ustvarite si prijeten dnevni prostor, ki vas bo vedno znova razvajal in sprostil, ki bo prijeten za vse družinske člane in tudi za prijatelje. Naredite nekaj zase, ustvarite si svoj pravi dom.

Vse je mogoče. Naj se vam vse želje o dnevnem prostoru uresničijo!

Imate vprašanje? Pišite nam

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi tristique nulla accumsan vulputate auctor. Integer enim nisi,.

    Izberite želeno ponudbo


    Če imate več datotek, predlagamo da datoteke stisnete v zip, rar ali 7z.