Mizarstvo Venge je slovensko podjetje s 15-letno tradicijo izdelovanja kakovostnega pohištva po meri

Izdelujemo pohištvo za stanovanjske in vse vrste poslovnih prostorov.

Naša strokovna ekipa svetovalcev, izvedbenih načrtovalcev in monterjev k vašim željam pristopi celostno in zanesljivo.

Oglasite se v našem salonu na Opekarski 13 v Ljubljani ali nam pišite na info@venge.si.

Uradni zastopnik

Raumplus

Smo edini uradni zastopnik nemškega podjetja Raumplus v Sloveniji. Raumplus je prvak v pohištveni industriji, ki je specializiran za proizvod vrhunskih vodil, ki se uporabljajo predvsem kot sestavni element drsnih vrat. Tovrstna vodila predstavljajo samo vrh kakovosti po celem svetu.

Naša zgodba

Podjetje uspešno posluje že več kot 15 let. Svojo zgodbo smo začeli v letu 2003, ko sta se dolgoletne saje in strast za delo z lesom združila ob ustanovitvi mizarstva Venge. V začetnih letih našega poslovanja smo aktivno sodelovali na pohištvenih sejmih, kjer smo gradili svoje znanje, spremljali trende in se seveda predstavili trgu. Sprva malo podjetje je hitro rastlo in že v letu 2007 smo svoje prostore razširili iz delavnice v razstavni salon.

Kakovost je ključni deležnik v našem poslovanju že od samega začetka. H kakovosti naših izdelkov že od samega začetka prispevajo tudi sistemi vodil nemškega podjetja Raumplus, za katerega smo edini uradni zastopnik na Slovenskem trgu.

Danes smo znani kot specialist za vgradne omare in drsna vrata. Stranke nam zaupajo, da bomo unikatno in kvalitetno opremili njihov celoten dom.

Trajnostni in etični pristop

Naše podjetje deluje predvsem na lokalni ravni. Z uspešnim poslovanjem želimo obogateti tako mizarsko industrijo kot tudi podjetništvo na slovenskem. Podjetje posluje etično, je družbeno odgovoren in okolju prijazno. Zavedamo se pomembnosti zadovoljstva zaposlenih, saj so le-ti ključni deležnik za uspešno poslovanje, do kupcev se trudimo delovati transparentno, kajti vemo, da je iskrenost dan danes izjemna vrlina.

Večina naših elementov pohištva sestavljajo les in aluminij okovje, oba materiala sta okolju prijazna. Naše pohištvo se lahko razstavi, les uporabi kot biomasa, aluminij pa se v fazi recikliranja pretopi in ponovno uporabi. Tako je poskrbljeno za odpadek, ko pohištvo odsluži vašim potrebam in s tem ne onesnažuje okolja.

Certifikati

Od leta 2019 dalje smo prejemniki certifikata bonitete odličnosti s strani podjetja Company Wall. Mizarstvo Venge je kar  tri leta zapored ocenjen z oceno A+, kateri navaja, da ima naše podjetje visoko sposobnost izvrševanja finančnih obveznosti. Imenovani certifikat prejmejo samo podjetja, ki so dosegla visoke standarde poslovne etike in s tem dokazujejo, da so zanesljiv ter zaupanja vreden poslovni partner. Tovrstna uspešna podjetja imajo pomembno vlogo pri spodbujanju stabilnega in objektivnega finančnega okolja v Sloveniji.

FSC certifikat

FSC certifikat nadzoruje celotno verigo poslovanja z lesom, od gospodarjenja z gozdovi do samega prodajalca lesnih izdelkov. FSC skrbi za trajnostno, okolju prijazno, ekonomsko sprejemljivo in socialno pravično gospodarjenje z gozdovi in lesom. Forest Stewardship Council (FSC) je nevladna organizacija, ki s svojim certificiranjem nadzoruje, da ne prihaja do golosekov, oškodovanja varovanih gozdov ter izkoriščanja delavcev.
Venge d.o.o. pri svoji izdelavi pohištva uporablja les, ki je certificiran s strani FSC.

Naša Ekipa

Venge d.o.o. šteje 5 zaposlenih. V razstavnem salonu vam svetujeta in oblikujeta pohištvo po meri prodajnik in direktor podjetja. V mizarski delavnici vam vaše pohištvo izdelujejo 3 izurjeni mojstri, katere boste spoznali tudi na dan montaže.

Storitve

B05F762F-824A-4FAC-8BB5-B4A6635F8430Created with sketchtool.

Obisk in svetovanje

Svoje želje nam lahko zaupate preko e-mail naslova, po telefonu ali z obiskom v naš salon. Ključno je, da nam sporočite okvirne želje – potrebujete vgradno omaro, kuhinjo po meri, morda samo drsna vrata? Potrebno je, da nam sporočite tudi okvirne dimenzije za želeno pohištvo in material, ki bo krasil vaš prostor. V kolikor niste prepričani, kateri materiali bi bili najbolj primerni za vaš bivalni prostor, nudimo tudi svetovanje. Oglasite se pri nas na Opekarski cesti 13, kjer si lahko ogledate nekaj naših izdelkov in vrste materialov, ki so na razpolago za izdelavo pohištva vaših sanj.

4D870A73-9AC0-4C10-9F61-B843C2278FB9Created with sketchtool.

Izris in ponudba

Ko nam podate vse svoje želje za novo opremljeno stanovanje, vam pripravimo ponudbo ter izrišemo primer pohištva. S tem si boste lažje predstavljali izgled pohištva in finančno ozadje.

75314A90-F1D4-49C1-947B-A240E3AE30A5Created with sketchtool.

Izmera in izdelava

Ko potrdite predloženo ponudbo, se dogovorimo za obisk na vaš dom, kjer bomo natančno izmerili dimenzije vašega prostora. Po izmeri, se meritve in izris pohištva preda v našo delavnico, kjer vam izurjeni mojstri izdelajo pohištvo.

0758E6D0-2D1D-4133-AF7D-3E281325536CCreated with sketchtool.

Dostava in montaža

Ko je pohištvo končano, vas obvestimo in se dogovorimo za ponoven obisk v vašem domu. Tokrat je obisk namenjen montaži, kjer bodo skrbni monterji natančno in strokovno umestili novo pohištvo v vaše stanovanje ter poskrbeli, da bo vse v skladu z vašimi željami.

Imate vprašanje? Pišite nam

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi tristique nulla accumsan vulputate auctor. Integer enim nisi,.

    Izberite želeno ponudbo


    Če imate več datotek, predlagamo da datoteke stisnete v zip, rar ali 7z.