Za najboljši izkoristek prostora

Vgradne omare izdelamo po meri

Vgradne omare so odlična rešitev v kolikor želimo izkoristiti tudi najmanjši prostor. Ker so ti prostori običajno nestandardnih oblik in velikosti, je zanje težko najti ustrezno pohištvo. Zaradi edinstvenega izgleda in praktičnosti po njih posegajo tudi lastniki stanovanj, ki jim sicer ne primanjkuje prostora, pa vendar cenijo funkcionalnost in možnost kombiniranja, ki jih po meri izdelana vgradna omara nudi.

Mizarstvo Venge vgradne omare

Mizarstvo Venge že vrsto let izdeluje kakovostne vgradne omare za spalnice, kuhinje, kopalnice, predsobe, otroške sobe, dnevne sobe, delovne prostore in mansarde. Strokovnjaki v Mizarstvu Venge za vas izdelalo omare po meri. To pomeni, da bo vgradna omara povsem prilagojena predvidenemu prostoru, tako po dolžini kot tudi po širini in globini. Služi lahko tudi kot pregradna omara med dvema prostoroma.

Zunanji videz vgradne omare bomo izdelali v celoti po vašem okusu. Izbirate lahko med različnimi barvami, dekorji in dodatki. Pri omari lahko izbirate tudi način odpiranja, in sicer med običajnimi vratnimi krili ali drsnimi vrati Raumplus. Slednja nam še dodatno prihranijo prostor, saj so vrata vgradne omare nameščena na vodila za drsna vrata in zato ne potrebujejo dodatnega prostora za odpiranje vratnih kril. Tudi notranjost omare po meri je prepuščena vaši izbiri. Izbirate lahko med različnimi postavitvami polic in predalov, vključite pa lahko tudi različne dodatke, kot so izvlečni obešalniki, obešalne palice, izvlečne police, predali na mehko zapiranje, obešalniki za hlače in kravatniki.

Imate vprašanje? Pišite nam

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi tristique nulla accumsan vulputate auctor. Integer enim nisi,.

    Izberite želeno ponudbo


    Če imate več datotek, predlagamo da datoteke stisnete v zip, rar ali 7z.