Za najboljši izkoristek prostora

Javni prostori po meri

Javni prostori so lahko ekstravagantni, nenavadni ali umirjeno elegantnih. V njih je še toliko bolj pomembna estetska a hkrati vzdržljiva in prilagodljiva oprema v katero se že na prvi pogled zaljubi prav vsak ki stopi vanj. Javni prostori nudijo tako udobje kot vizualno ugodje. Pomembno je, da so še bolj premišljeno zasnovani, saj morajo zadovoljiti po udobju in ugodju večje število ljudi. Nenazadnje je pomembno tudi to, da je oprema vzdržljiva in predvsem enostavna za vzdrževanje. Tu kakovost materialov, kvalitetna izdelava in strokovna montaža še toliko bolj pridejo do izraza.

Si predstavljate? S prijatelji sedite v vam najljubši kavarni in razpredate o načrtih večera, ki je pred vami. Gledališče, fitnes studio, joga, razvajanje v prijetnem Spa centru, večerja v bližnji restavraciji,… In kam ste namenjeni vi?

Poleg zanimive predstave, o kateri lahko še dolgo razpletate svoje misli. Odličnega trenerja v fitnes studiu. Sproščene in energijsko polne vaditeljice joge. Sproščenega vzdušja v Spa centru in odlične hrane, ki vam poleg okusa na brbončicah še dolgo ostane v spominu ter se že vnaprej veselite ponovnega obiska, je prav celotni prostor in oprema v prostoru tista, ki vas vedno znova privabi v vam najljubši kotiček v mestu. Udobni stoli, estetske in funkcionalne garderobe, zanimive police, nenavadno zasnovan obešalnik, ravno prav visok in zaokrožen pult, po vaši meri narejene in razporejene mize, drsna vrata, ki prav neslišno in nemoteno drsijo po vodilih in neskončna eleganca drsnih sten, ki vas in ostale v prostoru s svojim drsenjem vedno znova in znova očarajo.

Tudi kakovostni materiali prav vsega pohištva v prostorih in strokovna montaža je tista, ki zagotavlja in vas premami da vstopite v  prostor prvič in se nato tudi znova in znova vrnete. Pomislite, v kater prostor pa se vi najraje vrnete s prijatelji ali sami?

Imate vprašanje? Pišite nam

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi tristique nulla accumsan vulputate auctor. Integer enim nisi,.

    Izberite želeno ponudbo


    Če imate več datotek, predlagamo da datoteke stisnete v zip, rar ali 7z.