Za najboljši izkoristek prostora

Otroške sobe po meri

Otroške sobe, polne domišljije in mladostne igrivosti. Z izbiro neobčutljivih iz zdravju prijaznih materialov, z  zanimivimi vzorci ter pestrimi barvnimi kombinacijami otroške sobe polnijo domišlijo otrok. Tako lahko v malem kraljestvu, nedaleč stran od domačega ognjišča, za velikimi skrivnostnimi vrati živita mali kralj in kraljica. Njuno prijaznost in dobroto je usoda bogato poplačala, saj je mali svet čisto njun. Iz otroških soban malega gradu se razlegata razposajen otroški vrišč in smeh poln radosti in razposajenosti. Po kraljestvu se širi zadovoljstvo ponosnih staršev.

Z Raumplus drsnimi vrati postane uporaben prav vsak kotiček, ki je v kraljestvu otrok še kako pomemben. Tu so police, nizki predali za igrače in knjige ter skriti prostor v katerega lahko otroci pospravijo tudi večje igrače. Drsna vrata lahko služijo kot skrivnosten pogled v vesolje ali barvno popestrijo razigrane sobane, lahko pa jih obarva po otroška domišljija. Za drsnimi vrati se skrivajo pravi mali zakladi in seveda garderoba mladih, nadebudnih plemičev. Po igri je soba zelo hitro pospravljena in že je na vrsti počitek. Juri je nov dan, nova doživetja.

Mizarstvo Venge otroške sobe

Imate vprašanje? Pišite nam

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi tristique nulla accumsan vulputate auctor. Integer enim nisi,.

    Izberite želeno ponudbo


    Če imate več datotek, predlagamo da datoteke stisnete v zip, rar ali 7z.